DROON LEITUD.

Eilasele droonileidmise kampaaniale reageeris mitmeid inimesi, kellest kõik olid sukeldujad. Täna, laupäeva hommikul, oli kaks tükki neist valmis veealla minema. Praegu, kella 9 aeg hommikul sain aga oma naabrimehelt Janar Mailt kõne - ta leidis…

DROON LEITUD.

Eilasele droonileidmise kampaaniale reageeris mitmeid inimesi, kellest kõik olid sukeldujad. Täna, laupäeva hommikul, oli kaks tükki neist valmis veealla minema. Praegu, kella 9 aeg hommikul sain aga oma naabrimehelt Janar Mailt kõne - ta leidis drooni üles (ilma mingi GPS-ta ta seal sulistas, umbkaudses kukkumiskohas:).

Lühidalt, droon oli viimasest koordinaadist kalda pool, umbes rinnuni vees. Kalamehe kummikutest piisas, et teda leida sellelt sügavuselt. Paar päeva tagasi olime temaga otsinud sügavamaltki. Kopteril üks tiivik murdunud ja viletsam lugu, et kaamera koos mälukaardiga kadunud. Kuna kaamera puutus esimesena vett, siis selge, et see sai löögist ära rebitud kere küljest. Janar lubas veel kord käia ja vaadata, kas kaamera hakkab äkki ka kuskilt sealt külge, kuid selle leidmine on juba raskem tema väiksuse ja kerguse tõttu. Kaamera koos mälukaardiga ka leitud pool tundi hiljem!

Praegusel hetkel on kopter kaldaäärses jões, magedas vees, pärast laseb ta veel dushiga üle ja siis kuivama. Nüüd küsimus teadjainimestele - kes oleks nõus kopterit üle testima ja parandama, kui ja kas see üldes on võimalik?

Tänan kõiki kaasalööjaid ja toetajaid!

Minu eriline tänu Kaupo Kaldale, kes aitas kampaaniat läbi mõelda ja püsti panna. Kaupo suurepärased aero- ja loodusfotod on siin lingi all!

Teine tänu läheb Jaagup Kreemile, kes oli esimesena nõus pea ees vette viskuma. Suured tänud sulle, Jaagup :)

Kolmas tänu kiip.ee teema kajastamise eest.

Neljas tänu Peeter Kukkele, kes reedel kohale sõitis ja oma Inspirega allakukkumise kohal tiirutas ja proovis seda õhust leida!

PS tervitused Delfi vihakommentaatoritele, kellest paljud olid nõus, et ma 500 euro eest neilt suhu võtan või ennast ära uputan, :P Miks ma ei imesta, et mu tütar või teised väljarändajad siia riiki tagasi ei taha tulla! Aga noh, mis sa saasta peale ikka ennast ärritad (käed rusikas, huuled kriipsus:)

Leiutasu läheb Janarile (smile emoticon)